MENÜ

RANGOK

 

Klánunkban nem különböztetünk meg main és alt karaktereket.

 

Minden klánunkba meghívott játékos Initiate rangot kap.

  • Ha szinted kevesebb, mint a maximum, akkor amíg el nem éred azt, ebben a rangban maradsz. Ha megvan a legmagasabb szint, Member rangot kapsz.
  • Ha 80-as vagy és úgy is kerültél klánunkba, a Member rang eléréséhez teljesítened kell. Ez annyit takar, hogy a klán által szervezett eseményeken részt kell vegyél. Azaz járj instába/raidre.

Initiate rangú játékosokat a vezetőség egyeztetés nélkül, egyéni megítélés alapján eltávolíthat a klánból, vagy adhat Member rangot.

 

Az Inaktiv rang tulajdonosai azok a karakterek, amelyekkel már legalább 15 napja nem játszottak. Ide kerülnek azok a karakterek is, akik előre jelezték, hogy huzamosabb ideig nem lesznek. Az Inaktív rangú karakterek visszakapják eredeti rangjukat, amint aktivitást mutatnak. (Nem elég 14 naponta fél órára belépni!) További 15 nap offline után (tehát összesen 30 nap) az inaktív karaktert eltávolítjuk klánunkból.

 

A Member rangú játékosok már bizonyították, érdemesek arra, hogy a klán teljes jogú tagjává váljanak. Ők azok, akik jelen vannak a klán életében, folyamatosan aktívak. A következő rang elérése számukra már az Officerek szavazata alapján megy.

 

A Prominent rangba lépő játékosok, akik már szerveztek/szerveznek különböző eseményeket a klán életébe. Képesek levezetni egy 5/10/25 fős megmozdulást. Jelenleg klánunkban ez a legmagasabb elérhető rang.

 

Veteran rangot kapnak, akiknek a több karakter miatt kevesebb idő jut a main karakterrel való játékra. Ezen a rangon kizárólag main karakterek lehetnek.

 

Az Officer rangban lévő játékosok a klán rendőrei. Ők tartják kézben a dolgokat, ha a GM nincs fent, jogaik megegyeznek. Ilyen rangot a klán alapítói kaptak.

 

A Guild Master rangot azt hiszem nem kell megmagyarázni. Ő a klán vezére, mindenhez hozzáfér, mindent tud a klánjáról.

 

A Member rang elérése után bármelyik rangba lépést az Officerek döntik el. Tőlük előléptetést, másra lefokozást kérni TILOS!
vissza a Hírek oldalra

Asztali nézet