MENÜ

The Obsidian Sanctum

 

Sartharion

sartharion.jpgA bosst a sziget bal sarkába a peremen fogja a main tank, fejét és a boss farkát a raidtöl távoltartva. (kik a boss farkához mennek számoljanak 4-5k körüli sebzésre, és 2sig tartó stunnokra, ill kik a feje elött tartózkodnak, 10-14k körüli fire sebzéssel.)
Ez alatt míg a MT beáll vele, a raid többi tagja befut a sziget közepére, majd maximális heal távolságra a MT-tól beálltok az OT-k közelébe, hogy a fight közben jövő addokat minél egyszerűbben össze lehessen szedni a tankoknak, valamint a raid midnen tagja ügyeljen a sziget 2 oldala felöl közeledö tűzfalakra, és ezeket kerüljék el!

 

 

 

tenebron.jpgA boss behúzása után 30 sec-el megjelenik Tenebron, akire minden dps-nek rá kell állni, gyors lecsapkodnia, mert még ö életben van, random területre shadow fishure nevü spellt idéz le (lila kör) melyből érdemes minden bennlévőnek kiállni, mert 50%-ra csökkenti le annak HP-ját, valamint az elötte tartózkodókat 8-10k-s shadow damage-val áldja meg. Néhány másodperc elteltével pedig megnyit egy portált, amiböl majd 10-15 kissárkány fog kijönni. 25 mod-ba ebbe a portálba minden dps másszon be, majd az ott lévő tojásokat pusztítsák el! (Tenebront fogó OT mindig tartsa el a fejét a raidtöl.)


shadron.jpg75 sec elteltével csatlakozik a harchoz Shadron is. Őt ugyanazzal a metódussal kell kifektetni, mint Tenebront. Ezenkivül az egész raidre egy debuffot tesz, mely 100% al megnöveli a raidre ható fire spelleket, még Shadron életben van.
125 sec elteltével Vesperon is megjelenik, őt mihamarább el kell fektetnie a raidnek, mert 25%al lecsökkenti minden raidtag HP-ját majd Sartharionra egy védőburkot rak rá, amitől immunissá válik minden ellenséges spelltől. Vesperon meghalása után Sartharion megerősödik (+25%al megnövekszik minden sebzése és attack speedje)
Miután a dps-ek végeztek Vesperonnal, minden leginkább 1 targetre erős dps rámegy Sartharionra, ezalatt továbbra is az OT-ok szedik a healagrorol le a környezö addokat, majd 1-2 területiző dps csak velük foglalkozik, és igyekszik eltakarítani őket a placcról.
20% HP-nál pedig indítani szokás egy heroismet, ekkor uggrászszerüen megnö az addok száma, és minden erőtöket csak a bossra kell összpontosítani.

 

vissza a Raid Taktikák oldalra

Asztali nézet