MENÜ

The Eye of Eternity

 

Első fázis


Első fázisban a main tank, Malygos száját a raidtől elforgatva tankolja a bosst, a raid többi tagja ezalatt egy masszába összeáll a boss mögé.

Főbb spelljei:

Arcane Brath: az előtte álló targetekbe 20-25k-s arcane damaget okoz, majd egy debuffot tesz rá a tankra ami 5 sec múlva felrobban. (+5k körüli sebzés)

Vortex: ekkor a raidet feldobja, majd kb. 10 secig a levegőben tartva mindenkit arcane AOE sebzés éri. (ezt csak instant heallel lehet healelni, mert a hosszabb kasztokat megszakítja a lebegés) Majd időközönként a levegőben megjelenik egy Power spark nevezetű elementál, (kéken csillogó energiafelhő) mely lassan halad a boss irányába. Ha eléri a bosst, felrobban, ez érzékelhető a talajon némi szikrázó körben. Ez sebzést senkinek sem okoz, viszont a boss spelljeit 50%-al felerősíti, ha ez megtörténik, ilyenkor a tank dolga elhúzni onnan a bosst, hogy az erősítő hatás ne érje. Ha a boss felé repülése közben viszont lelövi valamelyik ranged dps, szintén felrobban és azon a helyen ugyanúgy szikrázni kezd a talajon, melybe ha a (ranged) dps-ek beleállnak, az ő damageük is 50%-al megnövekszik.


Második fázis


Második fázisban a boss az égbe emelkedik (ekkor támadhatatlanná válik). Kapni fogtok mindig egy random területen elhelyezett aurát, (spell ellen megóvó bubi) melyek alá be kell futkosni. Ezekről tudni kell azt hogy 30 yard sugárban védelmet nyújtanak nagy %-ban a spellek ellen, viszont egyre szűkülni fognak, tehát ha megjelenik a következő búra, akkor az alá fejvesztve be kell szaladnotok!

Eközben a levegőböl Nexus Lordok jönnek felétek, (deszkákon) melyeket elsősorban a ranged dps-ek tudják kiiktatni. A tank figyeljen ekkor az aggrora, próbálja magára terelni az aggrot. A lordok 10-11k körüli arcane damage sebzést okoznak targetükbe.


Harmadik fázis


Harmadik fázisban leomlik a talapzat alattatok, majd a fight sárkányokon folytatódik tovább.

Sárkányok spelljei:


1-es gombon: Flame Spike 1k körüli fire sebzés +1 combot tesz a targetre


2-es gombon: Engulf in Flames 3 secenkénti fire sebzés, combó ponttól függ hogy mennyit sebez. (érdemes 5 combóként elhasználni CSAK a dps-eknek)


3-as gombon: Revivify, egy HOT heal spell mellyel önnamagtokat is, vagy más raidtag sárkányát tudjátok healelni.


4-es gombon: Life Burst, instant nagyheal arra a targetre melyen van valamennyi Revivify (HOT heal). Combo pontonként nagyobbat healel. (5 combo=15k heal) Valamint a caster healing spelljeit 50%-al megnöveli.


5-ös gombon: Flame shield, 80%-os védelmet nyújt minden típusú sebzés ellen. 1 combonál 2 secig tartó védelem, 5combonál 6 secig. (ezt a spellt csak a tanknak kell használni)


6-os gombon: Blazing Speed, mely 500%-al megnöveli sárkányod gyorsaságát.
(érdemes használni elmeneküléskor)


Malygos föbb spelljei:


Static Field: egy mozgásban lévő energia gömb, mely 10k körüli arcane spell damaget okoz 30 yardon belül mindenkire secenként. Ekkor egy debuffot érzékeltek magatokon, ilyenkor célszerü 90 fokkal elrepülni a sárkánnyal, vagy ha ez nem megy, akkor egy olyan, nem túl távoli helyre, ahol nem ér titeket a sebzés. Eközben magatokat lehet a Revivifyvel (3-as gomb) healelni, még megtaláljátok a megfelelő helyet.

Surge of Power nevű spell mely random targetet 5 sec leforgása alatt 5k körül sebzi őt, és a környezetében lévő ellenfeleket.

 

Tehát amire itt fokozatosan kell figyelni:


tanknak végig a 80%-os védőpajzsot fenntartani magán (1-es és 5-ös gombok kombinációjával) dps-nek dpsleni a bosst, és ha Static Fieldet észlel, elkerülni azt majd 3-as gombal magát healelnie. Ezalatt végig dpselje a bosst (1-es combo felrakó és 2-es finishing move combókkal) healerek pedig folyamatosan helyezkedjenek a megsebzett sárkányok felé (fő targetük mindig az adott tank legyen) majd Revivify és Life Burst spellel healelni
(3-as gomb HOT heal 4-es gomb nagyheal)

 

 

vissza a Raid Taktikák oldalra

Asztali nézet