MENÜ

Plague Quarter


Furcsa gombák, ghoulok, gargoylok, férgek és egyéb fertözött szörny szárnya, három boss van.


Bossok:

  • Noth the Plaguebringer
  • Heigan the Unclean
  • Loatheb

Noth the Plaguebringer

A bosst középen fogja a MT, a raid a bejáratnál áll.
A terem két oldaláról addok jönnek, ezeket az OT fogja. A boss néha random playerekre rak egy Cripple nevü spellt, ami növeli a támadások közti idöt 100%-al, 50%-al csökkenti a movement speedet, és 50% strengthet vesz le. Ezen kívül egy diseaset rak random playerekre, amit druida, mage, és resto sámán tud dispellezni, mely 3-5k shadow dmg-t okoz az egész raidre. Emellett elblinkel 70-120 másodpercenként, ilyenkor támadhatatlan. Ekkor kétszer több addot idéz. Ezt a MT, és OT egyaránt fogja, a DPS ilyenkor üti öket. Majd a boss visszaérkezésekor a MT fogja a bosst, az alábbi periódus egészen a boss haláláig ismétlődik.

 

Heigan the Unclean

A terem baloldalán található a boss pódiuma, erre a csata elején felszaladnak az rdps-ek és a heal, eközben a raid többi tagja és a MT együtt "táncol" a bossal a pódium körül. Fontos hogy körülbelül 30-35yardra el legyen húzva a boss a pódiumtól, hogy a fentlévö rdps-re ne hasson a spell lassító varázslat! A boss a raidre rak egy Spell Disruption nevü spellt, amely lassítja a magical effectek casting speedjét 300%-al, emellett a Global Cooldownt 1-röl 3 másodpercre növeli. Körülbelül 2 perc elteltével a boss támadhatatlanná válik, és a pódiumon állók 3-5k-ig terjedő nature dmg-t kapnak másodpercenként. A raid ilyenkor a terem pódiummal szembeni részére lefut (közvetlen a bejárat elé). Ebben a fázisban periodikusan feltör a repedésekből a láva.
Ezeket célszerü kikerülni, mert ez a késöbbiekben halállal szokott végzödni (emellett wipe-al). Körülbelül 2-3 periódus alatt ismét támadhatóvá válik, ilyenkor az egész raid visszamegy a helyére, és kezdödik előlről a harc. A boss nem enragel.

 

Loatheb

A Boss a terem közepén helyezkedik el, itt fogja majd a MT, az OT szorosan mellette áll. A raid a terem bejáratánál helyezkedik el. A terem négy oldalából véletlenszerűen 1 perc 50 másodpercenként idéz egy spórát, ami Loatheb irányába halad. Ezt a DPS-ek szedjék le, a spóra halála után a spóra körül 7 yardon belüli emberek +50% critet kapnak egy percig, (érdemes az összes DPS-nek ebben a zónában lennie). A teremben mindenki kap egy Necrotic aurát, ami az összes heal hatását 100%-al csökkenti 17 másodpercig.
Ha ez lejár, a healnek 3-5 másodperce van felhealelni a sebződötteket. Ezután újra megkapják az aurát.
Ez a ciklus az egész harc során ismétlödik. A boss 7 percen belül enragel.

 

vissza az előző oldalra

Asztali nézet