MENÜ

Military Quarter


A DK-k és lovaik szárnya, három boss van.

 

Bossok:

  • Instructor Razuvious
  • Gothik the Harvester
  • The Four Horsemen

 

Instructor Razuvious

A Bosst a mellette álló 2 Örével kell tankolni, melyet a terem 2 szélén található Kristályokkal lehet irányítani.

Az Addok Spelljei:

Blood Strike: plussz sebzést okoz a targetre,

Taunt:mellyel átaggrozza a targetet magára,

Bone Barrier: 75% csökken a rámért ütés nagyságát.

A Boss a Következö Spelleket használja:

Unbalancing Strike: a saját sebzésénél 350% nagyobbat üt,

Jagged Knife: egy random targetet megdob a raidböl,

Disrupting Shout: 4200-4700 plussz sebzést mér a targetére.

Az Addokat 1 percenként újra kell hipnotizálni mert lejár a spell. Lehetöleg a 2 Tank fogjon 1-1 Addot, és ők tankolják a bosst. Egy hasznos tanács: mikor az egyik félnek lejár a Bone Barrier a másik Tauntolja át, és ö is nyomja be a Bone Barrier-t, mikor neki is lejár a másik ugyan úgy átveszi, és ezt a Boss haláláig ismétlik.

 

Gothik the Harvester

Mikor a MT megtámadja az erkélyen álló Boss-t az 5 percig Addokat hív. Az addok a bejárattól nézve bal oldalról jönnek a Raid felé, majd haláluk után a másik oldalrol jönnek a szellemeik. Kb ez 16-20-szor ismétlödik, és egyre erösebbek lesznek. Mikor a Boss megérkezik a RDPS a kapuhoz áll és onnan lövi a Boss-t, a Tankok és a MDPS pedig a Bosst üti. Kb 70% Hp-nál a Boss átteleportál a Kapu másik oldalára, ilyenkor a RDPS megfordul és lövi tovább. (a Healerek figyeljenek mert ilyenkor a tank elveszíti az aggroját és a dps eket lövi a Boss) ekkor a Boss csak Shadow Bolt-ot lő, mely 3000-4000-ig sebez. 50%-nál visszaugrik a Boss az eredeti helyére (ilyenkor érdemes cd-ket és Hero-t elnyomni) mikor visszért a Tank megfogja és a MDPS neki esik. Ekkor kinyillik a kapu, ha nem olyan jó a DPS és újra elteleportál, akkor mindenki utána tud futni.

 

The Four Horsemen

Az OT és 1 heal jobb oldalra megy, a heal beáll az egyik sarokba a tank pedig a másikba. A Raid Többi tagja balra megy, ahol ugyancsak a heal meg a DPS-ek az egyik sarokba állnak, a Tank pedig a másikba. A Raidböl 1 embernek a Bossok mögé kell mennie, Ö indítja el a Harcot, és Ö fogja a hátsó 2 Bosst.Mikor a hátsó ember befut a Bossokhoz azok szétfutnak a terem 4 sarkába 1 Boss az OT-hoz, 1 a MT-hoz, és 2 az üres sarokba. A Háttul tartózkodó embernek arra kell figyelnie hogy a hátsó 2 boss őt targetelje, és hogy takarásban legyen, hogy ne tudják őt lőni. Mikor a Bossok oda értek a helyükre elkezdenek 20-30 mp-ként tenni egy Dotot mely erösíti a sebzésüket.
A Dps ek elkezdik szedni a Boss-t (ilyenkor érdemes Herozni, Cd-zni hogy gyorsan lemenjen a Boss). Ha esetleg nem megy le,és eléri a 3 Dotot akkor a MT, és az OT elkezdenek futni egymás felé, és mikor középen találkoznak, átcserélik a Bossokat, majd mindketten visszafutnak az eredeit helyükre. Ilyenkor a Dps elkezdi lőni a MT által fogott Boss-t, majd a 3. Dot elérésénél ismét cserélnek. Valószínüleg ilyenkor már le fog menni az 1. Boss.
Ekkor a 2 Tank elkezd egymás felé futni mikor elég közel lesznek egymáshoz a MT átveszi a bosst és a DPS-ekhez húzza, mikor az a Boss is meghalt, a Teljes Raid befut a terem közepén található Pódiumra, és megvárják míg lejárnak a Dotok. Mikor a Dotok lejártak a Raid lefut a jobb, vagy bal oldali bosshoz, és aki eddig fogta a 2 hátsó Bosst az az ellenkező irányba fut és vigyáz arra hogy öt targetelje a boss.
Mikor a 3. Boss is meghalt a Teljes Raid átmehet a 4. bossra.Ha nem elég a Dps hogy egyböl leszedjék a 2 hátsó bosst akkor a 3. Dotnál érdemes felfutni egy védett helyre ahol a Boss nem ér el. (a 2 hátsó boss nem tud mozogni harc közben)

 

vissza az előző oldalra

Asztali nézet